Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpuista on moneksi. Ne sopivat tilojen lämmitykseen ja viilennykseen sekä puhdistavat lisäksi sisäilmaa.

Nykyiset ilmalämpöpumput ovat hyvin tehokkaita ja monet mallit tuottavatkin vielä hyvin lämpöä todella kylmillä keleillä. Tehokkaimmat mallit tuottavat lämpöä yli 2 hyötysuhteella jopa alle -25 asteen lämmössä ja toimivat aina -35 asteeseen saakka, käytännössä tämä tarkoittaa että oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu säästää sinulle n. 50% tilan lämmityksestä, vielä noinkin kylmällä säällä, öljy ja sähkölämmitykseen verrattuna.

Ilmalämpöpumppuja voi asentaa omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, liiketiloihin, mökeille, autotalleihin tai muihin lämmitystä / jäähdytystä tarvitseviin tiloihin. On kuitenkin syytä muistaa että esim. rivi – ja kerrostaloihin tarvitaan taloyhtiön lupa joka tulee olla ennen mahdollista asennusta. Ilmalämpöpumpun asennuksesta voi yksityinen hakea kotitalousvähennystä asennusten kustannuksista. Ilmalämpöpumpun tehon ja mallin määrittämiseksi on aina hyvä kutsua meidät paikan päälle tutustumaan, niin saadaan teille juuri oikeanlainen pumppu valittua ja samalla pystymme tekemään tarkan tarjouksen asennuksesta. Soita meille tai täytä yhteydenottolomake niin olemme pikaisesti yhteydessä teihin.

Gree Amber 25-A/W 5,5KW ja 35-A/W 7,2KW

Gree Amber 25-A/W PYYDÄ TARJOUS

Gree Amber 35-A/W PYYDÄ TARJOUS

Mithubishi Electric LN 25 6,3KW

PYYDÄ TARJOUS

Daikin Perfera 30 6,7 KW

PYYDÄ TARJOUS

Bosch Compress 7000 6,5 KW

asennettuna 2230€ alv 24% (valkoinen)

Saatavana paljon muita ilmalämpöpumppumalleja kuten Toshiban mallit.

 

Nämä hinnat pätevät kun asennettava sisä ja ulkoyksikkö tulevat ulkoseinälle, mikäli sisäyksikkö halutaan sijoittaa huoneistoon jollekkin sisäseinälle josta aiheutuisi lisää mutkia tai läpivientejä, tehdään asennuksesta erillinen tarjous.

Share This